fbpx

Veelgestelde vragen

Hieronder kan je meer informatie terugvinden over vragen die veel gesteld worden.

Staat jou vraag er niet tussen? Stuur ons dan gerust een mailtje!

Wat kan ik bij jullie laten ontwerpen?
Je kunt bij ons terecht voor professionele grafische vormgeving en het daarbij behorende drukwerk. Bijvoorbeeld magazines, brochures, flyers, visitekaartjes, posters, ansichtkaarten, planners, notitieblokken etc. Uiteraard stopt het daar niet, maar kan u ook uw website laten maken door ons of het beheren van uw sociale media kanalen.
Wat kost een logo?
Goede vraag! Lastig antwoord. Omdat de vraag vaak erg verschilt, hanteren we geen pakketten of standaard prijzen. Het is afhankelijk van hoeveel tijd we steken in de concept- en schetsfase en hoe groot de organisatie is.
Heb ik de rechten op mijn logo?
Ja, het is jouw logo. Zodra je de rekening hebt betaald, dragen wede rechten van het logo volledig aan je over.
Welke bestanden ontvang ik van mijn logo?
Voor digitaal gebruik krijg je JPG en PNG (met een transparante achtergrond). Voor drukwerk krijg je de originele bestanden die ik heb gemaakt in Adobe Illustrator en PDF. Deze AI-bestanden zijn onafhankelijk van resolutie. Ze zijn bruikbaar voor alle types drukwerk.
Wat kost een volledige huisstijl?
Lastig aan te geven: het ligt aan het aantal benodigde uitingen. Voor kleine organisaties begint het doorgaans vanaf 350 euro exclusief btw. Wij maken graag een offerte op maat!
Hoe moet ik foto's aanleveren?
Stuur losse foto's per e-mail of WeTransfer (een gratis dienst, waarmee je zonder registratie gemakkelijk en snel bestanden verstuurt). Hoe hoger de resolutie, hoe beter. Verkleinen is nooit een probleem, vergroten wel. Lever geen foto's aan via Facebook, WhatsApp of andere diensten: doorgaans worden je bestanden verkleind om ze te kunnen versturen. Lever ook geen foto's aan in een Word-bestand.
Kan ik ook door jullie foto's laten maken of zoeken?
Als je nog geen geschikte foto's hebt voor je brochure of andere uiting, dan kunnen wij daarvoor zorgen. Hiervoor werken we samen met enkele fotografen. We kunnen ook passende stockfoto's voor je zoeken. Dat zijn foto's die tegen betaling gedownload kunnen worden. De prijs voor de download is 10 euro per foto exclusief btw.
Wat met het drukken van mijn bestanden?
Heb je reeds zelf een drukker? Geen probleem, wij sturen alles door. Indien je geen ervaring hebt, verzorgen wij graag je drukwerk.
Moet ik zelf tekst aanleveren?
Dat kan, u kent uw product/bedrijf het beste. Maar u kan ook uw ideeën neerpennen en door ons in een sterke tekst laten gieten.
Maken jullie ook websites?
Ja. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing.