fbpx

Wij zijn Studio Magnolia

Magnolia is een kleine en flexibele studio met jarenlange ervaring in grafische vormgeving, publiciteit, communicatie en social media.

DIETER MANNAERT
Zaakvoerder

Dieter Mannaert? Om het volledige verhaal te vertellen gaan we ooit eens een aparte website maken. Of een boek schrijven. Wie weet. Ik geef enkele kernwoorden: Fabriek, Hangar43, Politiek, Bloemencorso, Casa Cava, Maximum Impact, Jacky, Dendermonde, …

Ik ben straf in het aanvoelen wat leeft onder de mensen. En ik ben scherp in het in de markt zetten van concepten.

Oh ja: ik zwijg niet. Of toch bijna niet. En dus zal ik zonder schroom zeggen hoe ik denk uw zaak te moeten positioneren en promoten. Dit alles met slechts één doel: een langetermijnvisie.

Mijn favoriete slogan aller tijden: Praten werkt!

ELKE SCHEIRLINCKX
Zaakvoerder

Van jongs af aan gepassioneerd door tekenen, kunst en creatief bezig zijn. Ik ben het grafische brein binnen Studio Magnolia.

Ik praat minder dan Dieter, maar ik druk me uit met beelden en visuals die de communicatie ondersteunen. Ik ben ook verantwoordelijk voor het beheer van social media accounts van onze klanten en zorg ervoor dat jullie online een blijvende indruk nalaten.

Ik hou van rust, maar evengoed van een drukke, strakke deadline. Loop om te ontspannen. Zou het liefst aan de zee wonen, maar heb mijn hart verloren aan Baasrode.

Kan niet zonder koffie.